Over ons

Hier vind je inspiratie voor een vakantie in Sardinië. Ben je op zoek naar verblijfsaccommodatie of informatie over dit bijzondere eiland? Wil je praktische informatie over de mogelijkheden om er te komen? Dan zit je hier goed. Ferry-overtochten en huurauto kun je rechtstreeks boeken. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor je regelen.

Waar staan wij voor?

IntoSardinia staat voor praktische en eerlijke informatie. Je kunt een keuze maken uit een gevarieerd en groeiend aanbod van verblijfsaccommodaties in Sardinië. Check beschikbaarheid en prijs en vraag je voorkeur aan. Wij bemiddelen en hanteren de officiële tarieven. Definitieve boeking vindt pas plaats na jouw goedkeuring van het aanbod. Je betaalt € 30,00 reserveringskosten per boeking.

Wat kun je verwachten?

• Dat het uitgangspunt is jou een zo’n zorgeloos mogelijk verblijf op Sardinië te bieden.
• Informatie en tips voor een échte kennismaking met de natuur, cultuur, gebruiken en gastronomie van Sardinië.
• Zorg en aandacht voor detail, gebaseerd op jouw wensen.
• Persoonlijk contact en één contactpersoon met kennis van zaken.

Over ons

Ik ben Lilian de Groot-Saba, reislustig typje en gezond nieuwsgierig. Mijn grootste passie is reizen
en het ontdekken van het onbekende. Met een Nederlandse moeder en Sardijnse vader ben ik opgegroeid met het beste van twee ‘werelden’. Op het gebied van taal, cultuur en levensstijl.
Al van kleins af aan kom ik minimaal één keer per jaar in Sardinië. De puurheid, onherbergzaamheid en authenticiteit, ze blijven me verrassen. Net als de geuren, kleuren,
de mensen, het eten en drinken, de stranden, de bergen en het heerlijke klimaat.

Ik heb het geluk al heel veel moois van de wereld te hebben gezien en beleefd. Na mijn studies Toerisme en Communicatie heb ik werkervaring opgedaan binnen de reiswereld en het hotelwezen en was ik vele jaren communicatieadviseur bij een grote bank.
Met intoSardinia komen mijn kennis en ervaring, passies en achtergrond samen.

Sardinië

Dit bijzondere deel van Italië is té mooi om niet minimaal één keer met je eigen ogen te aanschouwen en te ervaren. En dát is wat ik je graag wil laten beleven. Ik kan je helpen aan handige tips en weetjes. Ben ík dan de Sardinië specialist? Nou… ik weet veel, maar niet alles. En weet ik het niet, dan zet ik mijn betrouwbare hulplijnen in. Daarom staat hier niet ‘Over mij’, maar ‘Over ons’.
Want jou een onvergetelijk verblijf aanbieden in Sardinië doe ik samen. Met de aanbieders, met mijn samenwerkingspartners en met jou!

Geniet van de eindeloze mogelijkheden die Sardinië biedt. Maak er jóuw vakantie van. Mag ik je inspireren?

Inspireer mij

Volg ons op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn voor nog meer inspiratie
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Volg ons